fbpx
Social Media για Αρχάριους

Social Media για Αρχάριους

Το ηλεκτρονικό βιβλίο “Social Media για Αρχάριους” δεν είναι ένα ακόμη βιβλίο για την παρουσία στα Social Media. 

Είναι ένας οδηγός βήμα προς βήμα που δείχνει με παραδείγματα πως χτίζεται από την αρχή μια επαγγελματική online παρουσία.

΄Ενας πραγματικός οδηγός για αρχάριους!

Αν έψαχνες έναν οδηγό που θα σου δώσει τις βάσεις για τα πρώτα σου βήματα στα Social Media, τον έχεις μπροστά σου.

Το βιβλίο αυτό δεν είναι ένα ακόμη βιβλίο για την παρουσία στα Social Media. Είναι ένας οδηγός βήμα προς βήμα, ένα εγχειρίδιο χρήσης που δείχνει με απλά παραδείγματα πως χτίζεται από την αρχή μια επαγγελματική online παρουσία.

 

Ακόμη και με μηδαμινές γνώσεις, θα έχεις τα εφόδια που θα χρειαστείς για να φτιάξεις τη σελίδα σου και όχι μόνο.

 

Συγκέντρωσα σε ένα μέρος τις εκπαιδεύσεις που προσφέρω κατ’ ιδίαν με εικόνες που δείχνουν ακριβώς όλα όσα αναλύονται.

 

Το ενίσχυσα επίσης με τρικς και συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να πας το ένα βήμα παραπάνω.

Γιατί να επιλέξεις αυτό το eBook ✅

Πρόκειται για έναν μοναδικό οδηγό που δημιουργήθηκε από την αρχή με σκοπό να καλύψει σε βάθος τα πρώτα βήματα που θα χρειαστείς.

 

Τίποτα από όσα αναλύονται δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις.

Είναι ακριβώς τα βήματα που αναλύω στις εκπαιδεύσεις που κάνω. Σκοπός του είναι να σε βοηθήσει να πάρεις καλές βάσεις όσον αφορά το Social Media Marketing και να μπορείς έπειτα να επενδύσεις για ακόμη καλύτερες αποδόσεις.

 

Είτε το χρειάζεσαι για εσένα ή για να βοηθήσεις την εταιρεία σου, εδώ θα βρεις τα πρώτα βήματα που χρειάζονται. 

🔥 Τι θα βρεις εδώ:

Οτιδήποτε χρειαστείς για να δημιουργήσεις την online εικόνα σου. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε:

 

✅ Facebook Marketing, με οδηγό για δημιουργία σελίδας, αύξηση page likes και optimized posts

✅Instagram Marketing και δημιουργία προφίλ, posts, Stories αλλά και τρόπους για να πάρεις τους πρώτους σου followers και να τους αυξάνεις συνεχώς

✅Τεχνικούς όρους για τα Social Media με τη σημασία τους και πώς μπορείς να πετύχεις όσα συνίστανται (engagement, reach, hashtags κλπ)

✅Στοχευμένες διαφημίσεις και οδηγός για το πώς να δημιουργήσεις από την αρχή διαφήμιση που να ανταποκρίνεται σε κάθε στόχο που θέτεις

Ιδέες για να τρέχεις μοναδικούς διαγωνισμούς που θα θέλει να συμμετέχει κανείς χωρίς απαραίτητα να ενδιαφέρεται για το δώρο!

⚡️ Αναλύονται ακόμη βήμα προς βήμα:

Blogging: Πώς να δημιουργήσεις το δικό σου blog χωρίς καμία γνώση και μάλιστα δωρεάν. Πώς ένα blog μπορεί να βοηθήσει την παρουσία σου στα Social Media

 Email Marketing: Πώς να φτιάχνεις emails που να τα περιμένουν πώς και πώς οι παραλήπτες! Πώς να μαζεύεις emails χωρίς spam και πώς αυτά μπορούν να βοηθήσουν να κερδίζεις πελάτες με μακρόχρονη συνεργασία  

 Τι να κάνεις σε περιπτώσεις κρίσης και πώς μπορείς να διασφαλίσεις το καλό όνομα του brand σου

 Εργαλεία: Ανάλυση για δεκάδες εργαλεία που σε βοηθάνε να εξοικονομήσεις άπλετο χρόνο στη διαχείριση των λογαριασμών σου! Συν έξτρα δώρο: πρόσβαση σε αρχείο με πολλές επιλογές εργαλείων αναλόγως στόχου!

🌪 Και ακόμη παίρνεις δωρεάν:

Το ηλεκτρονικό βιβλίο για δημιουργία Messenger Bot, με το οποίο περιγράφεται το τι είναι και βήμα προς βήμα πώς να δημιουργήσεις ένα Bot για το Facebook, χωρίς κόστος

 Ένα excel με τα καλύτερα εργαλεία ανά κατηγορία που μπορούν να σε βοηθήσουν στη στρατηγική σου και να γλυτώσουν άπλετο χρόνο στη διαχείριση των λογαριασμών σου 

 Ένα μίνι video training για το πως να πετύχεις οργανικό reach στα posts που ανεβάζεις, χωρίς να επενδύεις ποσά σε διαφήμιση

Όλα μαζί σε ένα πακέτο στο οποίο ενεργοποιείται η πρόσβαση με την αγορά!

🕐 Το διαβάζεις στο χρόνο σου

Αντί λοιπόν να παρακολουθήσεις κάποιο σεμινάριο ή εκπαίδευση, μπορείς να πάρεις τον οδηγό αυτό και θα μπορείς μάλιστα να ανατρέχεις κοντά του κάθε φορά που χρειάζεσαι κάτι.

 

Θα σου γλυτώσει το χρόνο που απαιτούνται στα σεμινάρια και θα μπορείς να το διαβάζεις όποτε εσύ το θες.

 

Μη μένεις μόνο στα λόγια μου

Δες τι λένε κάποιοι από όσους διάβασαν το βιβλίο και βρήκαν τη βοήθεια που έψαχναν:

 

«Αν βρισκόμαστε στο Φαρ Ουεστ, η Μαρία Παπαδούρη θα ήταν η Καλάμιτυ Τζέην, ατρόμητη, με πολλά όπλα και άριστη γνώση χρήσης τους (θα της πήγαινε και το καπέλο). Το e-book αυτό είναι ό,τι πρέπει για να χρησιμοποιηθεί από επιχειρήσεις (που επιμένουν inhouse) να χειρίζονται τα ΚΔ, αλλά και από όλους μας που θέλουμε να μάθουμε 2-3 πράγματα παραπάνω. Απλή γλώσσα, κατανοητή, ψηλού επιπέδου μεταδοτικότητα, νομίζω στο είδος του κάνει rank αρκετά ψηλά σαν εργαλείο (στην κυπριακή πραγματικότητα του 2018) για επίτευξη όλων των introductiory know how μας στόχων όσον αφορά τα ΚΔ. Ευχαριστούμε Μαρία μου και (παραφράζοντας τον Μπουσκάλια) να ζεις, να μας αγαπάς και να μας μαθαίνεις.»
«Εξαιρετικό βιβλίο! Μπορεί να βοηθήσει εύκολα αρχάριους χρήστες που θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με τα Social Media, βάζοντας στο νόημα αμέσως τον αναγνώστη, με απλές τεχνικές που μπορούν να εφαρμοστούν απ'όλους, χωρίς να είναι κουραστικό, just to the point!»

📚 Τι αντικαθιστά

Στο βιβλίο αυτό μαζί με όλο το πακέτο με τα extras είναι συγκεντρωμένες οι κατ’ ιδίαν εκπαιδεύσεις που προσφέρω. Μπορεί να αντικαταστήσει ένα σεμινάριό μου ή training course.

Για να καταλάβεις το πόσα πράγματα καλύπτει,  αρκεί να ρίξεις μια ματιά στις χρεώσεις που υπάρχουν για κάθε course:

🔹Facebook Marketing: €250

🔹Instagram Marketing: €150

🔹Διαφημίσεις: €150

🔹Blogging: €100

🔹Email Marketing: €200

Μπορείς να το δεις σαν επένδυση, γιατί είναι ακριβώς αυτό.

Μοιράζομαι προσωπικά παραδείγματα και ιστορίες που δουλεύουν και φέρουν αποτέλεσμα. Όχι μόνο σε μένα αλλά και στα άτομα που συνεργάζομαι. 

Και ακόμη, δίνονται απαντήσεις σε μερικά καίρια ερωτήματα που όλοι έχουμε κατά καιρούς, όπως:

🔸Πώς να τρέχεις σωστούς και αποδοτικούς διαγωνισμούς

🔸Τι να κάνεις σε περιπτώσεις κρίσης για να κατευνάσεις τα πνεύματα 

🔸Ποια εργαλεία θα χρειαστείς για μια ολοκληρωμένη digital παρουσία

 

Μια πραγματικά ολοκληρωμένη προσέγγιση πάνω στα Social Media!

Δεν είσαι σίγουρος ακόμη; Δες εδώ ένα δείγμα!

Συμπλήρωσε εδώ το email σου και θα παραλάβεις άμεσα ένα δείγμα του βιβλίου αυτού, για να καταλάβεις ακριβώς για το τι πρόκειται! (No download required!)

Μη χάνεις άλλο χρόνο!

Κάθε μέρα που δεν βρίσκεσαι στα Social Media είναι μια χαμένη μέρα για την online εικόνα σου. Υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με τα Social Media για καιρό και δεν έχουν γνώσεις για κάποια από τα πιο πάνω θέματα που αναλύονται μέσα στο βιβλίο!

Ακόμη και εταιρεία να είσαι και να έχεις ένα άτομο να σε βοηθάει με τα Social Media, ο οδηγός αυτός θα το βοηθήσει να κτίσει γερές βάσεις για τον εαυτό του, για εσένα και την εταιρεία σου!

Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες: Σε ένα μόλις βιβλίο θα έχεις όλα τα βήματα που θα χρειαστείς!

Απόκτησε τώρα τον οδηγό στα €47 €12!​

(Προσφορά για σύντομο χρονικό διάστημα λόγω Covid-19)

Πατώντας το πιο πάνω ΔΕΝ ολοκληρώνεται η αγορά!

Maria Papadouri

Μαρία Παπαδούρη

Ονομάζομαι Μαρία Παπαδούρη και βοηθάω επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες να χτίσουν την online εικόνα τους χρησιμοποιώντας τα Social Media.

Παρέχω εκπαιδεύσεις και δημιουργώ υλικό με μικρά, απλά και πρακτικά tips που μπορούν να βοηθήσουν τον καθένα, κάθε επιπέδου.

Στόχος μου είναι να ενισχυθεί η online κοινότητα με άτομα που έχουν γνώση για να χειρίζονται σωστά τα Social Media. Κι αυτό το βιβλίο είναι απλά η αρχή!